Förövaren kan aldrig räkna sig som offer.

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu förnekar sig inte.

Tummar på sanningen och tror sig komma undan.  Beslagtog kameror och annan utrustning och öppnade dörren för en desinformations- och propagandakampanj som totalt misslyckades. Aggressiva kommandosoldater dödade med skott på nära håll nio fredliga hjäparbetare som var på väg till Gaza med förnödenheter.  På internationellt vatten dessutom. Skadade ett trettiotal varav några svårt.  Vem stod för slakten? En fråga som bara har ett svar. Israel. Beslagtog. foto-, kamera och ljudutrustning för att hindra sanningen om vad som hände. Trots detta envisas Israel att utreda sina egna brott med två internationella observatörer som beläggs med munkavel och som inte garanteras all tillgänglig information. En arrogans utan dess like.

Bloggat

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,, , , , intressant

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Hasse
Hasse
13 years ago

”Beslagtog. foto-, kamera och ljudutrustning för att shindra sanningen om vad som hände.”

Snarare för att bättre kunna skildra sanningen om vad som hände. Filmade möten där gärningsmännen planerar attack mot israeliska soldater och ”martyrskap” och hetsar varandra på både arabiska och turkiska var nog knappast tänkt att komma till allmänhetens kännedom. I synnerhet som en egyptisk minister deltog.

Tur att inspelningsutrustningen konfiskerades så att ”biståndsarbetarna” inte kunde mörklägga sanningen och framställa sig själva som oskyldiga offer.

HumanLabRat
13 years ago

Förövare räknar sig alltid som offer. De verkliga offren pekas ut som gärningsmän och kriminella. Ett återkommande tema som spelas upp om och om igen i alla möjliga sammanhang. Förövare ryggdunkas! Tyvärr kommer de nog undan även denna gång. Passande citat av Laleh:

Invisible rat holes
Invisible!
You cant catch them
the guilty are invisible
Invisible so you cant catch them!

Ulpa.L
Ulpa.L
13 years ago

Israel kommer varken att be om ursäkt eller betala kompensation till Turkiet för de nio turkiska medborgare som dödades på internationellt vatten när israeliska soldater attackerade hjälpkonvojen ”Ship to Gaza”. Det sade Israels premiärminister Benjamin Netanyahu. Ja vad hade man annat väntat sig av denne man. Bödlar och yrkesmördare ber aldrig om ursäkt för sina gärningar. De har inte ännu ursäktat sitt dödandet av de 350 palestinska barn och drygt 1000 civila på Gaza-remsan. Samvetslösa och cyniska israeliska politiker beter sig lika illa som nazisterna gjorde och att åberopa Förintelsen och Självförsvar för som ursäkt för sina vidriga handlanden och brott som dagligen begås mot det Palestinska folket i dagens läge och samtidigt totalt åsidosättande av de mänskliga rättigheterna. Vilken människosyn! Ingenting rättfärdigar deras avskyvärda handlingar. Israels militärmakt, ”ett garvat gäng”, som vet hur man tar livet av både vuxna och barn utan samvetsbetänkligheter. Inte ett dugg bättre än de Iranska ledarna, lika blodsbesudlade händer.

Denta
Denta
13 years ago

Israel är en fascist stat, Ber inte Israel ursäkt stäng allt till Israel tom Vatten som går från Turkiet, lås in fascho Israel i M.Ö så har de ingen utväg, enda allierade i området så kissade Israel på dem