annarkia.se byter skepnad.

Bloggen annarkia.se går i graven i sin nuvarande form. Efter en tids funderande har jag bestämt mig för att skapa ett nytt rum för mitt engagemang i samhällsfrågor.

bloggenSom många av er märkt har inläggen om politik och samhälle glesnat. Mitt engagemang för politik är dock fortfarande lika starkt som förut.  Ett nytt rum för mina reflektioner har sett dagens ljus.  En Facebookssida, Annarkias reflektioner  ska  spegla mina funderingat runt aktuella samhällsfrågor eller helt enkelt uppmärksamma artiklar och inlägg av intresse.

Blogga tar tid och kraft och konkurrerar med andra aktiviteter. Kan tänkas att mitt fotointresse kommer att breda ut sig på  annarkia.se och förvandla den till en bilderblogg.

Idag publicerar jag foton och bilder på Flickr.com. En trevlig plattform som ger snabb feedback och ett och annat tips. Ett och annat foto hamnar även  på Instagram .

Kan tänkas att jag och någon eller några startar ny blogg. Det är en nymornad ide som vi diskuterat. Vi tänker träffas och fota och spegla livet i staden och varför då inte publicera bilderna på en gemensam blogg!?

Vad som än händer ligger annarkia.se kvar tills vidare. Tack alla ni som följt min blogg, som kommenterat och haft synpunkter.

Välkomna till Annarkias reflektioner på Facebook

Christina Vilhelmsson

Andra om , , , , , , , ,

  1 comment for “annarkia.se byter skepnad.

Comments are closed.